nn

«АвтоКрАЗ» запрошує на виставку «IDEF 2017»

05 травня, 2017

9-13 травня в Стамбулі (Туреччина) проходитиме 13-а Міжнародна виставка оборонної галузі «IDEF 2017» - одна з найбільш значущих виставок озброєнь в Європі, яка входить в десятку найбільших світових виставок оборонної промисловості.

«АвтоКрАЗ» візьме участь у виставці, поряд із іншими провідними світовими виробниками техніки спеціального призначення. На масштабному стенді ДК «Укрспецекспорт», спільно з іншими представниками українського ОПК, єдиний український виробник вантажної техніки познайомить відвідувачів виставки зі своєю продукцією армійського призначення. Усі виставкові дні на виставці будуть працювати топ-менеджери компанії. Вони нададуть повну інформацію про серійні і перспективні армійські автомобілі КрАЗ, їх технічні характеристики і експлуатаційні властивості.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» запрошує всіх зацікавлених осіб до співпраці та обговорення важливих питань, відповідно до тематики виставки, на експозицію ДК «Укрспецекспорт», розташовану в холі №2 на стенді №228 виставкового центру TUYAP в Стамбулі.

Кількість переглядів 1429

Архів новин