nn

«КрАЗ» святкував День Перемоги

10 травня, 2017

9 травня кразівці, разом із кременчужанами, вшанували пам'ять полеглих воїнів у роки Другої Світової війни. В ознаменування 72-ї річниці Великої Перемоги автозаводці прийшли на урочистий мітинг до Меморіалу «Вічно живим». Із корпоративними прапорами в руках, квітами, сім'ями та друзями, кразівці зібралися в цей знаменний в історії українського народу день, щоб віддати данину світлої пам'яті і величезної поваги героям війни 1941-1945 рр.

На жаль, усього 349 ветеранів Великої Вітчизняної війни сьогодні залишилися в живих в Кременчуці, 49 із них - члени ветеранської організації ПрАТ «АвтоКрАЗ». Григорій Лещенко, колишній автозаводець - ветеран, інвалід Великої Вітчизняної війни, кавалер 4-х бойових орденів – у вітальній промові згадав трагічні воєнні роки, загиблих однополчан і поздоровив усіх з Великою Перемогою.
Після традиційних привітань автозаводці разом з усіма поклали до Меморіалу «Вічно живим» квіти, у тому числі величезний офіційний квітковий кошик - адміністрація «КрАЗу».

Після мітингу городяни і гості ще довго не розходилися: нова армійська бронетехніка КрАЗ, що прикрасила міське свято Великої Перемоги своєю міццю, була, як завжди, під пильною увагою дорослих і особливо дітвори. Біля неї фотографувалися, її оглядали і фотографували в цілому і деталях.

 
 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1490

Архів новин