nn

«Кременчук на вихідний»: криворіжці побували в музеї «КрАЗу»

31 липня, 2017

«Кременчук на вихідний»: криворіжці побували в музеї «КрАЗу»Туристичний центр «Кривбастур» - громадська організація Кривого Рогу, розвиваюча промисловий туризм, на минулих вихідних привіз до музею «КрАЗу» велику групу екскурсантів. Візит відбувся в рамках одноденного туру «Кременчук на вихідний». «КрАЗ» був у переліку інших значущих об'єктів нашого міста, які проанонсували організатори, збираючи групу бажаючих для поїздки.

«АвтоКрАЗ» є брендовим підприємством не тільки для Полтавської області, а й України, і заслуговує більш глибокого ознайомлення з його історією і діяльністю громадян нашої країни», - зазначили організатори перед початком екскурсії. Численні запитання під час знайомства з експонатами музею щодо діяльності компанії, складання вантажівок на головному конвеєрі, експорту, історичних віх яскраво продемонстрував інтерес до розвитку Кременчуцького автозаводу і українського машинобудування в цілому.

У книзі відгуків музею гості «КрАЗу», зокрема, написали: «Спасибі за інформативну екскурсію! КрАЗ - це міць і сила!», «Пишаємося вами!!! Цікавих ідей і здоров'я».

А ми вдячні всім, хто проявляє інтерес до національного виробника - Кременчуцького автозаводу, українських вантажівок КрАЗ, його історії та сьогоденню. Якщо плануєте поїздку до Кременчука - попросіться до музею «КрАЗу», і ви дізнаєтеся багато цікавого.

Кількість переглядів 1370

Архів новин