nn

КрАЗ-Спартан відзначився в Кременчуцькій виховній колонії

31 серпня, 2017

Малий броньований автомобіль КрАЗ-Спартан на днях став головним учасником показового виступу особового складу групи швидкого реагування Кременчуцької виховної колонії. Автомобіль було відправлено до виправного закладу  за зверненням керівництва цієї державної установи. Там відбувалося виїзне засідання колегії Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України.

Даний захід проходив під головуванням начальника Північно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Мінюсту України О. Крикушенка, за участю керівного складу управління та начальників установ виконання покарань Полтавської, Харківської, Сумської та Луганської областей. Затримання умовних втікачів на броньованому КрАЗ-Спартані проводила група швидкого реагування.

Участь «КрАЗа» у цьому заході продемонструвала зацікавленість представників підрозділів спеціального призначення кримінально-виконавчої системи у бронеавтомобілях такого типу. Перед показовим виступом учасники детально оглянули кременчуцький бронеавтомобіль і  вислухали детальну розповідь про його експлуатаційні характеристики. Після показових виступів посадовці відзначили, що КрАЗ-Спартан підкорив їх швидкістю, маневреністю, комфортом. За їх словами, такий автомобіль якраз підходить для виконання завдань підрозділами швидкого реагування і вони хотіли, аби така потужна нова техніка закуповувалась не лише для прикордонників, військових підрозділів ЗСУ та Нацгвардії, а й для потреб Міністерства юстиції. 

 
 
 
Кількість переглядів 1663

Архів новин