nn

Воду на Єристівському ГЗК тепер доставляє ще одна автоцистерна КрАЗ

13 вересня, 2017

Нову автоцистерна для перевезення і тимчасового зберігання питної води виробництва ПрАТ «АвтоКрАЗ» та української компанії «Еверласт» вже обслуговує  Єристівський гірничо-збагачувальний комбінат. Доставку питної води гірникам цього ГЗК прямо в кар'єри і на інші важкодоступні промислові об'єкти здійснює повнопривідний всюдихід КрАЗ-63221 (6х6), на якому, власне, і змонтована 15-кубовая ємність з нержавіючої сталі.

Двигун автомобіля - рядний, шестициліндровий турбонаддувний 375 к.с. Євро 5, коробка передач - дев'ятиступенева, дводіапазонна, механічна, зчеплення - однодискове, сухе. Для зручності і меншою стомлюваності водія сидіння мають пневматичну підвіску, для безпеки – спеціальні паски.

Трьохсекційна цистерна з термоізоляцією 50 мм виготовлена з харчової полірованої нержавіючої сталі AISI 304. Насос ВС-80 має привід від коробки відбору потужності шасі через карданний вал. У комплектацію спецвиробу, крім іншого, входять стаціонарні сходи, протиковзний трап до кожної горловини, два зливних рукава по 4 м кожен.

Слід зазначити, що українські ГЗК, удосконалюючи свої технологічні процеси, з року в рік стабільно замовляють на «КрАЗі» нову спецтехніку - вахтовки, автоцистерни, комбіновані дорожні машини, бортові і самоскиди з гідроманіпуляторами, автогідропідйомники, пожежні автомобілі. У якості бази, як правило, гірники віддають перевагу повнопривідним моделям КрАЗ 4х4 і 6х6, які мають високі  технічні властивості із прохідності і здатні витримувати надмірні навантаження.

Сьогодні широка гама вантажних автомобілів КрАЗ нового технічного рівня ефективно забезпечує технології гірничо-збагачувальних комбінатів. Як відзначають гірники, сучасні КрАЗи відповідають поточним вимогам, євростандартам, що впливає на підвищення продуктивності і дозволяє скоротити експлуатаційні витрати.

 
 
Кількість переглядів 1901

Архів новин