nn

Універсальний КрАЗ чиститиме каналізаційні мережі та дороги в Черкасах

04 жовтня, 2017

Багатофункціональний комунальний спецавтомобіль на базі полегшеного шасі КрАЗ-5401Н2 - черговий спільний продукт ПрАТ «АвтоКрАЗ»  та кременчуцької компанії «Віва». Його призначення - механізований збір, транспортування та розвантаження рідких відходів, які не містять горючих, агресивних та вибухонебезпечних матеріалів. Муловсмоктувальне обладнання, встановлене на кразівському шасі, якраз і забезпечує використання спецмашини за призначенням. До складу спеціального обладнання входить 6-кубова цистерна, вакуумний насос із приводом, поворотна стріла, гідравлічна, пневматична, електрична системи та снігоочисний відвал шириною 3 метри. Управління поворотною стрілою здійснюється з дистанційного пульта, розвантаження мулу - шляхом перекидання цистерни.

Шасі КрАЗ-5401Н2 призначене для монтажу установок промислового призначення і технологічного обладнання, для експлуатації по дорогах з твердим покриттям в тому числі з кругляка і щебеню. У даному випадку має стандартну комплектацію. Для підвищення рівня безпеки та збільшення ефективності гальмування на вологій, слизькій дорозі та на спусках із повним завантаженням, гальмівна система обладнана ABS.

Дане шасі спроектоване із максимальною адаптацією під різні типи спецнадбудов. Завдяки цьому з його базою в різних регіонах України сьогодні працюють мусоровози, вакуумно-прибиральні, снігоприбиральні, мулососні та інші універсальні спецмашини. А нещодавно виготовлений автомулосос відвантажено до Черкас, де він працюватиме в комунальному господарстві міста цілорічно на виконанні завдань із розчищення доріг від снігу та каналізаційних мереж від мулу.

Географія поставок в Україну спецтехніки КрАЗ постійно розширюється: сьогодні її можна побачити, окрім Кременчука, на вулицях Одеси, Києва, Луцька, Запоріжжя, Дніпра, Миколаєва, Львова, Полтави тощо. Співпраця «КрАЗу» із українськими та європейськими виробниками комплектуючих та спецнадбудов дозволяє задовольнити будь-які вимоги замовника із індивідуального оснащення як самого шасі, так і варіантності спецнадбудов виробу.

Кількість переглядів 1538

Архів новин