nn

Кременчуцький автозавод приймає гостей

03 листопада, 2017

Кременчуцький автозавод дуже популярний в регіоні і Україні, так що багато хто хоче його побачити, познайомитися з процесом виробництва, кінцевим продуктом. Практично немає жодного дня без візиту на завод різних гостей для ділових зустрічей, екскурсій, навчання і багато чого іншого. Поточний тиждень не став винятком. Після напруженого знімального дня тест-драйву військової броньованої техніки у вівторок, у середу завод відвідали одразу дві групи гостей.

Для знайомства з виробничими потужностями та структурними підрозділами, а також підбору матеріалів для виконання магістерських робіт і курсових проектів на автозавод завітала група студентів і викладачів кафедри будівельних машин і устаткування Полтавського національного технічного університету ім. Юрія Кондратюка. Студенти працювали із спеціалістами автозаводу впродовж декількох днів. Від’їжджаючи, вони відзначили, що таке відрядження у них вперше, що раніше вони вивчали виробництво тільки в теорії, а тут в реальності побачили весь техпроцес. Для них це дуже пізнавальна поїздка, до того ж вона допоможе вибрати гарну тему для магістерської роботи.

А у другій половині дня середи  цього тижня завод відвідали представники полтавського Ротарі Клубу, теж з метою знайомства з заводом і його продукцією. Нагадаємо, що Ротарі - найстаріша Всесвітня організація представників підприємництва та інтелігенції, члени якої у своїй професійній діяльності підтримують високі етичні принципи, надають допомогу тим, хто її потребує.

Гостям провели коротку екскурсію в заводському музеї, показали навчальний центр автозаводу і, звичайно ж, випробувальний полігон з вантажівкою КрАЗ, яка долає перешкоди.

В цей же день гості вдома зробили запис на сторінці клубу у Фейсбуці, виклавши відео:
«Ротарі - багатогранна можливість не тільки допомагати людям, а й пізнавати світ. Разом з нашим клубом запрошуємо вас на полігон, де кременчуцькі КрАЗи демонструють всю свою міць. Спасибі генеральному директору підприємства Роману Черняку.»

А ми дякуємо всім прихильникам кременчуцьких машин за патріотизм, інтерес до вітчизняного виробника та популяризацію української техніки.

 
 
 
 
Кількість переглядів 1468

Архів новин