nn

«КрАЗ» привітав із 80-річчам щасливе подружжя автозаводців

20 грудня, 2017

Днями у заводському музеї традиційно вітали ветеранів-ювілярів. Цього разу 80-річчя відзначало подружжя автозаводців - Віктор та Антоніна Дуні, котрі понад 40 років пропрацювали на «КрАЗі» і чию трудову місію наразі продовжує їх син - заступник технічного директора з нової техніки Сергій Дунь.

Поздоровляти подружжя з подвійним ювілеєм зібралося чимало гостей: представники адміністрації, колишніх колективів - цеху роздавальних коробок та управління головного конструктора, профспілкового комітету та ради ветеранів. Щирі і теплі слова поздоровлень і пошани звучали на адресу іменинників, їм дарували квіти, традиційні фірмові дарунки.

Не обійшлося без спогадів. Антоніна Дмитрівна, одразу після закінчення школи у 1957 році, прийшла ще на комбайновий завод ученицею фрезерувальника. Через два роки, коли вже опанувала професію, до неї приставили в учні молодого хлопця - Віктора. Працюючи разом, закохалися один в одного й одружилися. Колишні колеги й досі пам’ятають висококваліфікованого, відповідального, дисциплінованого працівника й організатора – старшого майстра цеху роздавальних коробок Віктора Дуня. 46 років праці на заводі і вихід на пенсію в 2005-му – такий його трудовий шлях. Його дружину - інспектора із кадрів управління головного конструктора, колеги не забувають за доброзичливість, чемність, чудову пам'ять, бо знала табельні номери кожного із 250 працівників УГК, особистий підхід до людей. У родині  ветеранів-автозаводців на двох – багато корпоративних нагород: почесні грамоти, подяки, звання «Ветеран праці заводу», а також – знаки «Ветеран автомобільної промисловості».     

Подружжя й досі опікується долею «КрАЗу». Вони, як і більшість автозаводців із 5-тисячної ветеранської організації підприємства, - часті гості на зустрічах ветеранів, днях відкритих дверей, корпоративних святах. Своїх ветеранів завод не забуває, бо ці люди - його історія. Про це йдеться у листах колишніх кразівців, їхніх відгуках та подяках.

Прощаючись, ювіляри дякували автозаводу за увагу, гостинність та спогади, кразівцям - за теплий прийом та поздоровлення. Вони щиро бажали, аби «КрАЗ» стабільно працював, розвивався та випускав українські вантажівки, рівних яким у світі немає. 

 
 
 
 
Кількість переглядів 1575

Архів новин