nn

«КрАЗи» вже працюють в оновленому автопарку «Київавтодору»

18 січня, 2018

Київ підготувався до можливих снігопадів. Це підтвердив огляд оновленого парку снігоприбиральної техніки «Київавтодору» вчора. Інформація про подію розміщена на сторінці очільника столичної мерії у Фейсбуці Віталія Кличко.

Під час огляду мером Києва нової техніки, яка була закуплена Київавтодором нещодавно,  «засвітилися» й два новенькі КрАЗи - евакуатори на базі автомобіля КрАЗ. Нагадаємо, що  КрАЗ-6322 до автопарку «Київавтодору» надійшли нещодавно. Вони виготовлені ПрАТ «АвтоКрАЗ» за технічними умовами виграного автозаводом в кінці листопада минулого року тендеру, об’явленого комунальною корпорацією «Київавтодор». Покупець залишилвся дуже задоволеним вчасним та якісним виконанням замовлення, адже терміни поставки автомобілів були дуже стислі - 10-ть календарних днів з дати підписання договору.

Після огляду В.Кличко відзначив, що для ліквідації наслідків снігопадів «Київавтодор» має спеціальну снігоприбиральну техніку – нову та капітально відремонтовану. «Наприкінці минулого року «Київавтодор» придбав 32 одиниці нової спецтехніки, серед якої й КрАЗи-евакуатори, які у разі надзвичайних ситуацій зможуть виконувати функції не лише  снігоприбиральної техніки, а й «визволяти з пастки» громадський транспорт і великовантажні автомобілі, які блокують рух іншого транспорту, створюючи затори на дорогах», - додав київський очільник міста.

 
 
Кількість переглядів 1578

Архів новин