nn

На Миколаївщині воїни-ремонтники отримали нові автомобілі та колісні тягачі КрАЗ

19 січня, 2018

На Миколаївщині, на базі ремонтно-відновлювального полку Озброєння Збройних Сил України, із нагоди початку нового навчального 2018 року відбулося вручення особистої зброї та техніки. Особовий склад ремонтно-відновлювального полку отримав у своє розпорядження від Міністерства оборони України нові автомобілі та колісні тягачі «КрАЗ» із напівпричепами. Про це розміщена інформація на сайті МО України.

Наразі у різних підрозділах Нацгвардії, Державної прикордонної служби, Збройних сил України на виконанні різних завдань задіяна військова техніка КрАЗ та спецтехніка на її базі. В основному – це бортові всюдиходи КрАЗ-6322 та КрАЗ-5233, сідельні тягачі КрАЗ-6446, бронетехніка КрАЗ-Спартан, КрАЗ-Кугуар, КрАЗ-Шрек. Слід зазначити, що нова автомобільна техніка КрАЗ оснащується альтернативними силовими установками та вузлами із  покращеними показниками потужності, крутного моменту, питомої витрати палива та зовнішніми швидкісними характеристиками. До того ж у них кращі масо-габаритні показники, надійність на відмови та ресурс до капітального ремонту. Крім нової силової установки, на серійних всюдиходах встановлюється багато з того, що робить техніку «КрАЗ» більш ефективнішою та витривалішою. Зокрема, це:
- алюмінієвий радіатор замість латунного, який довів кращі показники із міцності, теплопровідності, тепловіддачі, гідравлічному опору радіатора;
- глушник прямокутної форми об’ємного типу з перегородками взамін циліндричного прямоточного резонаторного типу, що дозволило зменшити рівень зовнішнього шуму автомобіля та опір випускної системи та позитивно впливає на експлуатаційні та економічні показники роботи двигуна;
- нове зчеплення із покращеними показниками зносу, надійності та стійкості;
- рульовий механізм інтегрального типу із вбудованим розподілювачем та підсилювачем із кращими експлуатаційними показниками, що дозволяє виключити з конструкції рульового привода автомобілів циліндр гідропідсилювача руля;
- електричне управління системою ЦПШ за допомогою електроклапана та клавіші і сигнальної лампи на панелі приладів, що дозволяє покращити умови роботи водія за рахунок застосування клавіші управління системою ЦПШ в доступному місці на панелі приладів, взамін ручного крана, розташованого під панеллю приладів, герметичність кабіни за рахунок можливого виключення отвору в панелі щитка передка каркасу кабіни та  спростити пневмосистему ЦПШ із виключенням стальних та гнучких повітропроводів.

У даний час Кременчуцький автозавод випускає широку лінійку автомобільної техніки КрАЗ спеціального призначення різних колісних формул, компонувальних рішень, комплектує її, на вимогу замовника, силовими агрегатами, вузлами і системами різних виробників.

Вітчизняний виробник – завод «КрАЗ», гарантує виконання замовлень на будь-яку техніку із продуктової лінійки підприємства у будь-яких обсягах. 

 
Кількість переглядів 1854

Архів новин