nn

Люди «АвтоКрАЗу»: видатного технолога провели на заслужений відпочинок

12 лютого, 2018

«КрАЗ» провів на заслужений відпочинок 76-річного Григорія Володимировича Геза - видатну для заводу особистість. Ветеран заводу, ветеран праці, активний раціоналізатор, на рахунку якого понад 120 рацпропозицій та 4 винаходи, що стосуються прогресивної технології поверхневого пластичного деформування і холодного видавлювання. Він - перший Лауреат найвищої корпоративної відзнаки - «Золотого Знаку Кременчуцького автомобільного заводу», що по сукупності преференцій можна порівняти із знаком «Заслужений машинобудівник України». До того ж має низку вагомих відзнак:  Почесну грамоту Мінпромполітики України, три бронзові та срібну медалі ВДНГ України за свої раціоналізаторські роботи, звання Кращий раціоналізатор заводу, об'єднання тощо. Його стаж роботи в управлінні головного технолога в поточному році склав 55 років, а на заводі – майже 58.

Цей автозаводець за життя став легендою «КрАЗу», по його біографії можна писати історію становлення і розвитку Кременчуцького автозаводу. Тут він пройшов шлях формування і становлення фахівця, організатора, керівника, організовуючи і вирішуючи технологічні питання освоєння автомобілів КрАЗ.

Проводжали почесного технолога не так гучно, як святкували його 75-річчя влітку минулого року. Проте цього дня у затишній обстановці відділу головного технолога зібралися друзі, колеги, учні. Символічні оригінальні подарунки, створені на заводському обладнанні, квіти, теплі вітальні промови, душевні спогади важливих спільних подій  - це і багато іншого наповнило останній день роботи технолога на заводі. Григорій Гез жартував, був приємно здивований та зворушливий такою кількістю людей, які прийшли висловити йому слова вдячності, сам дякував за увагу та почесті.

Із упевненістю можна сказати, що багаторічна праця почесного технолога  втілена в КрАЗах, які їздять по всьому світу. Бажаємо Григорію Гезу довгих років життя, здоров’я, впевненості в те, що його справа продовжиться учнями, новітніми технологіями, новими українськими вантажівками КрАЗ.

 
Кількість переглядів 1312

Архів новин