nn

Новинка «КрАЗ» для аграріїв на «Зернових технологіях 2018»

19 лютого, 2018

«АвтоКрАЗ» представляє новий самоскид-зерновоз КрАЗ-5401С2 із платформою власного виробництва, виготовленої і встановленої на автомобіль в рамно-кузовному цеху складального виробництва.

Новий зерновоз створений на базі середньотоннажного самоскида колісної формули 4х2 КрАЗ-5401С2, виробленого на «КрАЗі» на початку 2016 року, який вже встиг стати популярним у машзаводів у якості бази для розміщення на ньому різних спецнадбудов. Його відмінна риса - у надзвичайній маневреності, завдяки мінімальному радіусу повороту в 7,5 м, і 10-тонній вантажопідйомності при невеликих - 6330х2500х2960, габаритах та оригінальній 7-кубовій платформі коробчастої форми. У новому ж зерновозі цю платформу конструктивно змінили. Для підвищення завантажувального простору до 12 кубів збільшили висоту бортів. А для запобігання вантажу від атмосферних опадів передбачили дуги з тентом. Нова самоскидна платформа має задній борт, що розкривається, із двостулковими дверима із запором з запобіжником від випадкового відкриття. Платформа обладнана підйомним механізмом з телескопічним здвоєним циліндром.

Новинка оснащена дизельним рядним двигуном екологічного класу Євро 5 потужністю 335 к.с., однодисковим зчепленням і дев'ятиступеневою коробкою передач.

Кабіна - із максимальним рівнем комфорту: зручні сидіння на пневматичній підвісці, регульована за кутом і висотою рульова колонка, функціональна панель приладів. Також для зручності посадки-висадки кабіна має знижену компоновку.

Дебют нового самоскида-зерновозу КрАЗ-5401С2 відбудеться вже на цьому тижні - 21-23 лютого, на Міжнародній виставці «Зернові технології - 2018».

ПрАТ «АвтоКрАЗ» запрошує представників АПК України, журналістів, шанувальників торгової марки «КрАЗ» відвідати свою експозицію, яка буде розташована в павільйоні №2 біля входу 2С столичного Міжнародного виставкового центру (м.Київ, Броварський проспект, 15).

 
 
 
Кількість переглядів 1914

Архів новин