nn

Відновлені програми «КрАЗ в кредит» та «КрАЗ в лізинг»

27 лютого, 2018

ПрАТ «АвтоКрАЗ» йде назустріч своїм споживачам і відновлює програми кредитування та продажу у лізинг своєї техніки. Завдяки кредитуванню та лізингу ви зможете придбати техніку КрАЗ на максимально вигідних для себе умовах. Це стало можливим завдяки тісній співпраці національного виробника з провідними банками-партнерами: «УкрГазбанк», «Приватбанк» та «Аккордбанк». Клієнт також можете вибрати любий інший банк на власний розсуд.

Щоб отримати нову техніку за ціною виробника, вам потрібно слідувати простій схемі:

1. Звернутися до менеджера з продажів ПрАТ «АвтоКрАЗ» (контактні телефони Департаменту реалізації продукції підприємства), надати мінімальний пакет документів та залишити кредитну або лізингову заявку.

2. Менеджер направить відповідну заявку до банків чи лізингової компанії.

3. Після розгляду заявки Клієнту надається консультація щодо конфігурації майбутньої угоди, тобто оптимальна пропозиція банку з найменшими витратами та вигідним терміном.

Умови фінансового лізингу:
Термін – від 13 до 60 місяців
Старт (аванс) – від 20%
Річний відсоток – від 3%

Умови кредитування:
Термін – до 5 років
Старт (аванс) – від 20%
Річний відсоток – 18%

Скористайтеся лояльними фінансовими програмами від  ПрАТ «АвтоКрАЗ». Інтенсивний розвиток вашого бізнесу можливий й без крупних разових витрат. У тісній співпраці з нами ви знайдете саме таке фінансове рішення, яке якнайкраще підходить для ефективності вашого бізнесу! Ми гарантуємо гнучкий підхід до кожного клієнта, урахування всіх його побажань, високий сервіс обслуговування. 

Кількість переглядів 9959

Архів новин