nn

Кременчуцький автозавод привітав своїх трудівниць із 8 Березня

07 березня, 2018

Сьогодні на «АвтоКрАЗі» урочисто відсвяткували Міжнародний жіночий день. Це свято пройшло у кращих традиціях «КрАЗу»: нагородження передових  робітниць автозаводу, після чого відбувся святковий концерт на їхню честь.

Генеральний директор підприємства Роман Черняк привітав всіх представниць прекрасної статі, зазначивши, що жінка на виробництві – вже давно звична справа, багато їх і серед керівників. Завдяки турботливим жіночим рукам, їх відповідальному ставленню до справи, терпінню, витривалості і акуратності, багато технічних і виробничі питань сьогодні вирішуються більш успішно і своєчасно. Він підкреслив, що поряд із заводською роботою жінкам доводиться вести домашнє господарство, піклуватися про чоловіків, дітей, онуків, батьків і подякував усім за старання, працю в сім'ях та на «КрАЗі». «Ваші присутність і підтримка допомагають нам вдосконалюватися, досягати високих результатів у виробництві та поза ним, ваша краса надихає нас, робить нас кращими і уважнішими. Бажаю вам щастя, благополуччя і радісних днів! »

Велика група працівниць підприємства, як і щороку в це свято, за високі виробничі показники, сумлінну працю та професіоналізм була нагороджена Почесними грамотами обласної та міської влад, адміністрації та профспілкового комітету ПрАТ «АвтоКрАЗ», а також цінними подарунками та грошовими преміями. Святковий концерт після церемонії нагородження посилив святкові відчуття і додав автозаводчанкам заряд бадьорості і радості напередодні восьмиберезневих вихідних.

 
 
 
Кількість переглядів 1262

Архів новин