nn

Будинок на колесах КрАЗ-5233НЕ для газовидобувачів

02 квітня, 2018

Тепер на одній із філій «Укргазвидобування» ремонтні бригади будуть перевозити комфортні будинки на колесах ФПВ-14224, створені ПрАТ «АвтоКрАЗ» у співдружності із ПрАТ «Нафтоавтоматика». Автомобілі відправлені на адресу замовника.

Сталевий КУНГ базується на шасі повнопривідного автомобіля КрАЗ-5233НЕ (4х4). Оснащення автомобіля – стандартне. По ТЗ замовника двигун Євро 5 має систему підігріву в зимовий період, гальмівна система обладнана АВС, всі місця для сидіння мають паски безпеки. Є тахограф.

КУНГу не страшні сильні морози: утеплений, у салоні - автономний обігрівач потужністю 8 кВТ., вмонтований дизельний електрогенератор потужністю 4?5 кВт, вихідною напругою 220В, є кондиціонер із спліт-системою, вікна із подвійним травмобезпечним склопакетом. Для повноцінного відпочинку ремонтників у фургоні встановлені три ліжка: два верхніх відкидних та нижнє із рундуком, є шафа для речей.  Два столи – відкидний та стаціонарний, двоконфорочна настільна електроплитка забезпечать людей  гарячою їжею під час далеких виїздів.

На додаток – купа інших необхідних дрібниць у комплектації автомобіля: аптечки автомобільна та офісна на п’ятьох чоловік, протипожежне приладдя, набір слюсарно-монтажного інструменту, переносні ліхтарі тощо.

Нагадаємо, що ПрАТ «АвтоКрАЗ» та ПАТ «Укргазвидобування» - найбільший оператор газотранспортної системи України, давні партнери. У 2017 році до філій «Укргазвидобування» надійшло близько 200 одиниць нової техніки КрАЗ та спецвиробів на його базі, серед яких тягачі, автокрани, автоцистерни, самоскиди, лабораторії, трубовози. В основному, це повнопривідні вантажівки, які найбільше підходять для роботи в умовах віддаленої місцевості. Цього року партнерство триватиме. 

 
Кількість переглядів 1962

Архів новин