nn

Шановні колеги, партнери та друзі! Дорогі працівники підприємств групи «КрАЗ».

17 квітня, 2018

Шановні колеги, партнери та друзі! Дорогі працівники підприємств  групи  «КрАЗ».

Вітаю з ювілеєм початку автомобільного виробництва на Кременчуцькому автозаводі. Цей день особливий не лише для ПрАТ «АвтоКрАЗ», а й для всієї України, бо 60 років тому саме із «КрАЗ» розпочалося  вітчизняне вантажне автомобілебудування. Гордий тим, що КрАЗ – один із небагатьох у машинобудівній галузі України заводів, котрий досяг світових висот, пройшовши багато злетів та падінь, вистояв у сучасній політичній та економічній кризах, випускає конкурентоспроможну, відому в різних куточках світу продукцію, розвивається і має хорошу перспективу.

Щиро дякую ветеранам, нинішньому поколінню автозаводців, керівництву підприємства за самовіддану складну працю на виробництві, терпіння та віру в «КрАЗ». Ціную той вагомий внесок, який робить кожен з вас для розвитку та процвітання головного підприємства групи «КрАЗ» та українського машинобудування. Твердо впевнений, що КрАЗ - кращий у своєму класі автомобіль, гідний представник української галузі на світовій арені, гарант безпеки і цілісності України.

Бажаю трудовому колективу автозаводців здоров'я, тепла, добробуту та статків! Бажаю Кременчуцькому автозаводу та заводам групи динамічного розвитку, руху вперед до нових звершень, досягнення будь-яких цілей й процвітання. 

Кількість переглядів 1193

Архів новин