nn

Свято спогадів для ветеранів «КрАЗу»

18 травня, 2018

Не так давно вшановували ветеранів 9 травня і ось знову невелике свято для них, тепер вже на Кременчуцькому автозаводі. Зустріч колишніх працівників механоскладального цеху №1 відбулася вчора, 16 травня. Вони радо прийшли на запрошення адміністрації та Ради ветеранів.  Такі заходи для різних підрозділів «КрАЗу» вже стали традицією.  Кразівці похилого віку відчувають піклування про себе, отримують можливість побачити знайомі обличчя та рідні місця, згадати молоді трудові  роки.

Цього дня, як і завжди, програма була цікава та насичена. Почали з музею історії, де з інтересом оглянули експонати, потішилися  Книгою Пошани, в якій знайшли своїх колишніх колег.

Побували у парку Миру, зокрема музеї військової техніки під відкритим небом, на Алеї слави, спостерігали за навчанням дітлахів правилам дорожнього руху в Автомістечку.

Повернувшись на завод, продовжили екскурсію у рідному механоскладальному, де спілкувалися із нинішніми працівниками на колись своїх робочих місцях. Механоскладальники відзначили високу культуру виробництва , чистоту і  порядок, у цеху – робота кипить.

Дивились автошоу на полігоні, у головній ролі якого традиційно всюдихід  КрАЗ, аплодували його майстерності та біля нього зробили фото на пам'ять. Відзначали, що дуже раді побачити КрАЗи у дії, бо коли працювали, полігону не було і готовий продукт бачили лише на дорогах. І ось нарешті з’явилася чудова можливість побачити, який наш КрАЗ міцний та потужний.

У навчальному центрі бачили сучасні кабінети із діючими тренажерами,  фільми про сучасні вантажівку КрАЗ та автозовод.

Звичайно ж, святковий обід на фабриці-кухні, де за смачним пригощанням  обговорювали побачене, ділилися враженнями, спогадами. Наостанок від ветеранів взяв слово колишній начальник МСЦ-1 Роман Євгенович Кухта, який, серед іншого, відзначив, що завод виглядає доглянутим, чистим, приємно знаходитись на його території і подякував за шанобливе ставлення та теплий прийом. А колишній голова профкому МСЦ1 та Автозаводської райдержадміністрації Кременчука Володимир Коваленко висловив вдячність адміністрації підприємства за теплу зустріч, увагу та турботу про колишніх працівників.

 
 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1224

Архів новин