nn

На «КрАЗі» вручали квитки від Костянтина Жеваго на матч Ліги чемпіонів

25 травня, 2018

Їх отримали затяті вболівальники футболу - учасник АТО, кращий футболіст з кременчуцьких патрульних, а також номінант премії «Учитель року-2018», викладач фізкультури в педколеджі.

Народний депутат України, почесний президент футбольного клубу «Ворскла» Костянтин Жеваго подарував кременчужанам квитки на матч Ліги чемпіонів, який відбудеться в Києві 26 травня. Урочисте вручення квитків відбулося вчора в конференц-залі підприємства.

Гендиректор автозаводу, президент футбольного клубу «Ворскла» Роман Черняк і віце-президент футбольного клубу «Ворскла», заступник гендиректора «АвтоКрАЗу» Геннадій Музика вручили подарункові квитки Володимиру Дзюбі - учаснику АТО, який пройшов Дебальцеве і Іловайськ, любителю футболу; Євгену Апришко - одному з кращих футбольних гравців Управління патрульної поліції Кременчука, колишньому гравцеві «Кременя» і Євгену Філіппову номінанту премії «Учитель року-2018», викладачеві фізкультури в педколеджі.

Під час вручення президент футбольного клубу «Ворскла» Роман Черняк відзначив, що три квитка Костянтин Жеваго вирішив додатково виділити на Кременчук і вручити їх гідним людям, які тільки могли мріяти про те, щоб потрапити на матч Ліги чемпіонів у Києві. А Геннадій Музика під час спілкування з трьома щасливчиками розповів, що «КрАЗ» завжди підтримував розвиток футболу в Кременчуці, і в минулі роки кременчуцька команда «Кремінь» грала у вищій лізі, а стадіон був завжди забитий уболівальниками. Останні роки Олег Бабаєв приділяв розвитку спорту в місті та футболу особливу увагу. Він мріяв, щоб футболісти «Кременя» із часом ставали гравцями "Ворскли".

Г.Музика також зазначив, що завдяки почесному президенту «Ворскли», нардепу Костянтину Жеваго полтавська команда не припинила існування, і, не дивлячись на критику деяких заангажованих опонентів, цілеспрямовано досягає нових вершин, тоді як неувага міської влади Кременчука до команди «Кремінь» привела, на жаль, до «вильоту» команди з першої ліги.

Всі щасливчики відзначили, що бажають кременчуцькому футболу і команді «Ворскла» перемог і подякували клуб «Ворскла» і нардепа за такий несподіваний подарунок.

«Спасибі за подарунок від усього управління патрульної поліції Кременчука. Я всі емоції з матчу привезу до Кременчука і поділюся з колегами! », - сказав Євген Апришко.

"Це прекрасний день. Спасибі Костянтину Жеваго за подарунок. Кожен футболіст мріє потрапити на матч Ліги чемпіонів», - зазначив Євген Філіппов.

Уже після вручення квитків Геннадій Музика розповів пресі, чому для вручення квитків були обрані саме три кременчуцьких щасливчика.

Він зазначив, що нардеп Костянтин Жеваго з першого дня АТО разом з підприємствами групи «Ferrexpo», «КрАЗ» допомагав військовим від закупівлі техніки до їх  реабілітації.

«Свій борг вони віддавали там, а тут ми допомагаємо їм. Не всі зможуть купити дорогі квитки на матч», - сказав Г.Музика.

Вибір патрульного був теж імовірний - нова поліція несе службу незаангажовано, зупиняючи всіх: від простих водіїв до депутатів.

Третього щасливчика вибрали також серед тих, хто любить футбол і як одного з кращих вчителів фізкультури міста.

Щасливі власники безкоштовних квитків можуть не думати про те, як дістатися на матч і з матчу, а тільки відпочивати і насолоджуватися грою відомих команд, бо транспорт надасть Полтавський ГЗК, на чолі з Віктором Лотоусом.

 
 
Кількість переглядів 1238

Архів новин