nn

КрАЗ повернувся із виставки «Eurosatory 2018»

18 червня, 2018

 «АвтоКрАЗ» у Парижі показав свою продукцію і розповів про можливості українського виробника вантажної техніки на Міжнародній виставці «Eurosatory 2018», що проходила 11 - 15 червня в Парижі.

Головне світова подія в області технологій наземної і протиповітряної оборони – виставка Eurosatory, традиційно порадувала масштабом і географією. Відвідувачі мали можливість ознайомитися з передовими зразками найрізноманітніших напрямків військової продукції: від уніформ для поліцейських підрозділів до важкого артилерійського озброєння і ВПС. КрАЗом були реалізовані плани із проведення наміченних зустрічей із партнерами практично всіх регіонів: від Південної Америки до Південно-Східної Азії.

Разом з іншими представниками українського ОПК, «АвтоКрАЗ» представляв свою продукцію на експозиції ДК «Укроборонпром». Зокрема, експонувалися макети спеціальних бронеавтомобілів КрАЗ-Халк, КрАЗ-Фіона, важка евакуаційна машина на базі КрАЗа 8х8 із обладнанням Szcz??niak (Польща).

По бронеавтомобілям Халк і Фіона, добре відомим більшості відвідувачів, детальну інформації надавали делегати «КрАЗу», що працювали на стенді. Вони із задоволенням відповідали на численні запитання відвідувачів стенду, які, в свою чергу, відзначили переваги даних моделей в якості бронетранспортерів при виконанні основної місії – забезпеченні доставки екіпажу по заданому маршруту.

Модель евакуатора була представлена в якості прототипу. Його призначення - проведення робіт із відновлення і евакуації пошкодженої і знерухомленної техніки з навантаженням на евакуаційне пристрій до 10 т у важких польових умовах. Мета показу на виставці - демонстрація можливостей шасі КрАЗ 8х8 в якості надійної бази під спецнадбудови даного типу і, звичайно, збір міркувань професійних користувачів аналогічної техніки в збройних силах, зокрема - що є і чого не вистачає для більш ефективного її використання. Увесь напрацьований цінний фідбек, безумовно, буде використаний на дослідному зразку.

Крім зустрічей з діючими та потенційними замовниками дана виставка була відмінною з точки зору присутності виробників широкої гами автокомпонентів, спеціальних автомобільних систем і пристроїв військової спрямованості. КрАЗом проведено ряд зустрічей з даної теми, намічені плани удосконалення наявних і створення концептуально нових військових моделей, які дозволять компанії пропонувати замовникам рішення, що йдуть в ногу з часом сьогодні і на перспективу.

Кількість переглядів 1500

Архів новин