nn

Задля просування на африканський ринок української техніки

30 серпня, 2018

30 серпня Кременчуцький автозавод відвідала група гостей, до складу якої входили представники ділових кіл однієї з західноафриканських  країн і торгово-промислової палати України.

Мета візиту на підприємство - знайомство з діяльністю автозаводу і його продукцією, а також обговорення питань співпраці. В рамках програми перебування відбувся детальний огляд лінійки серійної і нової техніки, що випускає український виробник.

Задовольнившись широкою гамою представлених автомобілів і їх тактико-технічними можливостями, гості захотіли подивитися машини в динаміці. Демонстрація ходових якостей автомобілів КрАЗ, що відбулася на випробувально-демонстраційному полігоні, справила особливе враження.

Предметом переговорів, які відбулися під час візиту, стало обговорення перспектив співпраці, розглядалися питання післяпродажної підтримки техніки і навчання механіків і водіїв обслуговуванню і ремонту автомобілів КрАЗ.

Африканський ринок в структурі експортних продажів ПрАТ «АвтоКрАЗ» займає одну з лідируючих позицій. Крім військових всюдиходів, тут активно використовуються різні спецвироби на базі  шасі КрАЗ, лісовозна техніка для транспортування колод з непрохідних джунглів на переробні заводи, повнопривідні самоскиди для будівництва доріг тощо. «АвтоКрАЗ» має намір активно розширювати свою присутність в країнах Африки.

 
 

Фото: Виталий Мякинин

Кількість переглядів 1606

Архів новин