nn

Сенсаційна перемога «Ворскли» над «Карабахом». Вітаємо!

27 жовтня, 2018

Перемога полтавської «Ворскли» у Лізі Європи над азербайджанським «Карабахом» стала сенсацією. ФК «Ворскла» вперше в своїй історії переміг у груповому раунді ЛЄ, до того ж не у себе вдома, а в гостях. Вітаємо наших партнерів, улюблений футбольний клуб «Ворскла» з перемогою!

114 осіб: полтавчан, кременчужан, киян різного статусу і професій з групи підтримки і футбольна команда, чартерним рейсом Полтава-Баку-Полтава Боїнг-737 доставив в аеропорт Баку швидко і з комфортом. Організатори поїздки - народний депутат і почесний президент ФК «Ворскла» Костянтин Жеваго, президент клубу - генеральний директор «КрАЗу» Роман Черняк і віце-президент ФК Геннадій Музика. Трансфер, проживання в шикарному готелі в самому центрі міста і квитки на матч для всієї спортивної делегації - це їхня заслуга.

Перед матчем бакинські журналісти не приховували переваги, кажучи: «При всій повазі до команди« Ворскла », однозначно переможе « Карабах». На що головний тренер Василь Сачко стримано відповідав: «Карабах» - гідний і високотехнічний суперник, гра буде складною. Але ми не на курорт сюди приїхали. Незважаючи на те, що в команді є кадрові труднощі через травми, зробимо все, щоб перемогти.»

І «Ворскла» виборола перемогу! На самому початку другого тайму Владислав Кулач забив вирішальний гол. Підтримка нечисленних уболівальників зі складу тих, що прилетіли,  та представників дипкорпусу України явно передавалася полтавчанам. «Нам потрібна і важлива ваша підтримка», - ще в аеропорту Полтави сказав В.Сачко.

«Пишаюся командою, Полтавщиною і Україною, тому що ми заробили очки для себе і дуже важливі очки для України на майбутні турніри, тому що це важливо для рейтингів.» - сказав К. Жеваго після матчу. Пишаємося разом, що «Ворскла» - переможець!

Попереду дві гри групового турніру Ліги Європи УЄФА на стадіоні ім. Бутовського: 8 листопада - «Ворскла» - «Карабах» (Агдам) - квитки вже у продажу , і 29 листопада «Ворскла» - «Арсенал» (Лондон)

Бажаємо улюбленій команді обіграти і «Арсенал», і «Карабах». «Ворскла» - уперед!

 
 
 
 
 
 
 
 
Кількість переглядів 1003

Архів новин