nn

32-тонні автокрани КрАЗ відвантажені «Укрнафті»

15 листопада, 2018

«АвтоКрАЗ» завершив виконання контрактного договору, відвантаживши ПАТ «Укрнафта» автомобільні крани КС-55729. «Укрнафта» - провідна нафтогазова компанія України, яка займається бурінням та експлуатацією родовищ, видобутком нафти і газу. Спецтехніка спрямована на адресу кінцевого споживача - нафтогазовидобувного управління «Охтирканафтогаз» (Сумська обл).

База, обрана замовником під кранову установку виробництва ТК «Автокрани України», - повнопривідний автомобіль КрАЗ-6322 (6х6). Автомобілі виконані в стандартній комплектації, на вимогу замовника укомплектовані тахографами.

32-тонний автомобільний кран КС-55729 (6322) - найпотужніший серед своїх побратимів. Він призначений для виконання навантажувально-розвантажувальних і будівельно-монтажних робіт на розосереджених об'єктах як в населених пунктах, так і в умовах віддаленості від них. Кранова надбудова включає 30-ти метрову стрілу вантажопідйомністю 32 т. із кутом повороту 360°. Довжина чотирьохсекційної  стріли від 10 до 31 метра з максимальним вильотом 29 метрів. Кабіна машиніста обладнана автономним обігрівачем, для безпеки виконання робіт встановлено мікропроцесорний обмежувач завантаження з цифровою індикацією на дисплеї в кабіні машиніста.

Сьогодні Кременчуцький автозавод пропонує покупцям 25- і 32-тонні автокрани на базі шасі автомобілів КрАЗ-65053, КрАЗ-6322/63221. Ці моделі якнайкраще підходять для установки кранів, що експлуатуються у важких умовах в будівельному і нафтогазовому комплексах. У планах компанії випуск більш потужного - 40-тонного автокрана. Автокрани на шасі КрАЗ мають ряд переваг: високу несучу здатність автомобільного шасі, прохідністю і стійкістю, економічністю, простотою і надійністю, високою вантажопідйомністю.

 
Кількість переглядів 2703

Архів новин