nn

КрАЗи - ліквідатори наслідків стихії

26 грудня, 2018

Вночі, із 25 на 26 грудня, по «тривозі» була піднята і відправлена з Кременчуцького автозаводу повнопривідна техніка КрАЗ на допомогу людям, які потрапили до снігового полону на автодорозі Золотоноша - Кременчук поблизу села Липове. За допомогою на «КрАЗ» звернулося керівництво ДСЧС в Полтавській області. Заметіль і сильний вітер паралізували транспорт, створили затори, у наслідок чого в сніговому полоні опинилося багато вантажної та легкової техніки. Зокрема, на кордоні Черкаської і Полтавської областей у сніжних заметах застрягли близько 200 машин, у порятунку яких і задіяні автозаводці та транспорт підприємства. Виявилося, що техніки ГСЧС не достатньо, аби впоратися зі стихією та її наслідками, тому була залучена до роботи техніка сторонніх організацій, у тому числі - і Кременчуцького підприємства. Водії-випробувачі випробувального центру на КрАЗ-6322 і броньованому КрАЗ-Фіона, які виїхали в терміновому порядку на боротьбу з наслідками стихії, ще продовжують евакуаційні роботи на Київській трасі в складі рятувальників ДСНС. За їх повідомленням, зроблена остання ходка з людьми з доставки їх до пунктів обігріву, організованих в готелях та школах прилеглих населених пунктів Святилівка і Липове. У даний час всюдиходи КрАЗ приступили до витягування і розтягування машин для розчищення затору на дорозі.

Слід зазначити, що не тільки КрАЗи зі снігоприбиральним і солерозкидувальним обладнанням одними з перших щорічно «приймають удар» на себе, ліквідуючи наслідки снігової стихії. Багато роботи у машин спеціального призначення рятувальних служб, військових частин і підприємства КрАЗ, які використовуються в якості тягачів -евакуаторів. І це зрозуміло, тому що КрАЗи створювалися для роботи в екстремальних дорожніх і кліматичних умовах.

Кременчуцький автозавод сьогодні випускає широку лінійку сучасної техніки різного призначення. На замовлення споживача часто це універсальні вантажівки для цілорічного використання, укомплектовані снігоприбиральним спецобладнанням, що легко монтується/демонтується.

ПрАТ «АвтоКрАЗ» може забезпечити в повному обсязі автогосподарства країни технікою різного призначення у будь-якій комплектації, а також її своєчасний гарантійний та післягарантійний сервіс. «АвтоКрАЗ» відкритий для співпраці, готовий на взаємовигідних і партнерських умовах розглянути можливість придбання спецтехніки КрАЗ. За допомогою КрАЗів ви забезпечите чисті дороги і безпечний рух.

 
 
 
 
Кількість переглядів 1739

Архів новин