nn

Із Західної Африки - на «КрАЗ»

28 грудня, 2018

Учора, 27 грудня, Кременчуцький автозавод відвідали представники бізнес-кіл Західної Африки. На українське підприємство вони приїхали, щоб ознайомитися зі зразками продукції ПрАТ «АвтоКрАЗ» цивільного і подвійного призначення. Гостей з далекої країни не злякали наслідки снігопаду і затори на дорогах, які були на той час .

В рамках візиту гостям із Західної Африки показали лінійку серійної і нової техніки, що випускається автозаводом. Особливу увагу західних бізнесменів отримали автомобіль-рефрижератор на базі КрАЗ-5401Н2 (4х2) і автоцистерни для перевезення питної води на базі повнопривідних шасі 6х6 та 4х4. Вони відзначили, що доставка води і продовольства в віддалені регіони країни - найактуальніша проблема в їх країні.

Із величезним інтересом гості оглянули автомобілі подвійного і військового призначення: КрАЗ-6322, КрАЗ-5233, важку бронетехніку КрАЗ-Шрек, КрАЗ-Фіону, КрАЗ-Халка. Свою зацікавленість вони пояснили тим, що ці моделі дуже затребувані в Африці. Знімали на відео і аплодували КрАЗ-Шреку, який блискуче показав свою високу  прохідність по кучам снігу та сніжному покриву висотою 1,7 метра.

Крім іншого, гостям показали навчальний центр підприємства, який отримав високу оцінку за сучасне технічне оснащення класів, оригінальні діючі макети вузлів і агрегатів, інтерактивні схеми різних систем автомобіля. Вони відзначили, що навчання техніків і водіїв дуже важливо для надійної роботи машин і вони схвалюють закріплене у зовнішньоекономічних контрактах положення про навчання механіків і водіїв із видачею відповідних сертифікатів підприємства.

Слід зазначити, що Африканський ринок, як і раніше, в структурі експортних продажів ПрАТ «АвтоКрАЗ» займає лідируючі позиції. Крім військових машин, тут активно використовується різна спецтехніка КрАЗ, лісовозна техніка для транспортування колод з джунглів на переробні заводи, повнопривідні самоскиди для будівництва доріг та ін. «АвтоКрАЗ» має намір активно розширювати свою присутність в країнах Африки.

 
 
 
Кількість переглядів 1704

Архів новин