nn

«КрАЗ» виготовив для «Метінвесту» оригінальну спецмашину

27 лютого, 2019

«АвтоКрАЗ», у партнерстві з ТОВ «Спец-Ком-Сервіс» (м. Вишневе), на замовлення міжнародної гірничо-металургійної групи компаній «Метінвест», виготовив оригінальний спеціалізований автомобіль - пересувну авторемонтну майстерню КрАЗ-63221.  Спецмашина відвантажується на адресу однієї із філій ТОВ «Метінвест-Промсервіс».

Авторемонтна майстерня КрАЗ-63221 призначена для забезпечення аварійно-ремонтних та інших технічних робіт, транспортування аварійно-ремонтних бригад та спецобладнання до місця проведення ремонту. Оригінальність спецмашини - у поєднанні двохсекційного КУНГу, бортової платформи та крано-маніпуляторної установки. Раніше автозавод виготовляв або бортові спецмашини із краном маніпулятором, або автомайстерні із дво- чи трисекційними спецКУНГами.

На даній машині кузов-фургон  має  два відсіки: пасажирський на 6 місць та вантажний.  Внутрішнє обладнання пасажирського відсіку складається із автономного та тосольного опалювачів,  комфортних сидінь із інерційними ременями, відкидного столику. Із зовнішнього додаткового обладнання - розсувні вікна на  лівому борту фургону та боковій двері, аварійно-вентиляційний люк - на даху.

Фургон оснащений задніми, боковими та  передніми LED габаритними і маркерними вогнями. Передбачені бокові захисні пристрої  - веловідбійники.

Кран-маніпулятор FASSI F155A із  вантажним моментом 14,88 т·м, кутом обертання 416?, вилітом стріли 2,50 м - 8,25 м,  максимальною вантажопідйомністю до 5000 кг, має аварійну кнопку виключення,  гідравлічні аутригери та насос, крюк і кріплення до КМУ.

Платформа, яка служить для перевезення вузлів, агрегатів або матеріалів,  виготовлена з холоднокатаних гнутих профілів і швелерів.

Лінійка спецтехніки КрАЗ постійно доповнюється новими моделями, які національний виробник створює завдяки  особливим вимогам  своїх крупних замовників, таких як «Метінвест», «Укргазвидобування», «Укрнафта», ПГЗК. Дедалі частіше – це універсальна комбінована техніка із підвищеним рівнем комфорту та безпеки.


 
Кількість переглядів 1616

Архів новин