nn

Вище професійне училище №7 святкує 40-річчя

21 травня, 2019

17 травня, у актовому залі Вищого професійного училища №7 було вельми людно: тут зібралися почесні гості - представники промислових підприємств, професійно-технічних закладів міста та регіону та весь педагогічний колектив навчального закладу. Серед запрошених на урочистості і ПрАТ «АвтоКрАЗ».

 Пальму першості серед вітальних промов було надано директору ВПУ-7, Заслуженому працівнику освіти України, лауреату Державної премії в галузі освіти Миколі Несену, котрий привітав учасників урочистого зібрання, подякував за увагу до діяльності училища:

-  38 років мого життя – це робота у колективі ВПУ-7. Цього дня хочу подякувати керівникам промислових підприємств, які є замовниками наших кадрів, за допомогу у розбудові навчального закладу, у зміцненні матеріально-технічної бази. Зокрема, ПрАТ «АвтоКрАЗ», з якого все починалося, який допомагав будувати і створювати наш заклад.  Також щира вдячність колективу училища і колишнім його працівникам за жертовну, самовіддану, творчу, наполегливу і ефективну працю. Хочу побажати всім присутнім міцного здоров’я, миру, злагоди, добробуту, любові, взаємоповаги і будьте всі щасливими!

Далі училище з ювілеєм вітали гості, говорили зворушливі і теплі слова, дякували за співпрацю та дарували пам’ятні подарунки та квіти. Зокрема, начальник управління із персоналу та побуту ПрАТ «АвтоКрАЗ» Олена Волошина  привітала колектив ВПУ-7, вручила Лист подяки,  подарувала на згадку про цю подію  авторську картину із зображенням автомобіля КрАЗ  та букет квітів.

Свято прикрасили своїми пісенними та танцювальними виступами учні ВПУ-7, ще раз підтвердивши тезу, що талановиті люди талановиті в усьому.

Кількість переглядів 1309

Архів новин