nn

Представники НАК «Нафтогаз України» завітали на «АвтоКрАЗ»

24 травня, 2019

ПрАТ «АвтоКрАЗ» та НАК «Нафтогаз України» пов’язують давні та тісні партнерські стосунки.  Вітчизняна нафтогазова промисловість віддає перевагу національному продукту, замовляючи під свої потреби різну спецтехніку на базі КрАЗа.  Наприклад, сідельні тягачі, автокрани, автоцистерни, самоскиди, лабораторії, трубовози, екскаватори-планувальники,  цементувальні машини.  

У складі делегації, що відвідала «АвтоКрАЗ», - керівники транспортних підрозділів АТ «Укргазвидобування», АТ «Укрнафта», АТ «Укртрансгаз», ДАТ «Чорноморнафтогаз», АТ «Укртранснафта», ДП «Газ України»,   автомобільний парк яких переважно складається з  вантажівок вітчизняного виробника. 

Ознайомлення з підприємством гості розпочали з музею історії «АвтоКрАЗу». З  інтересом оглянули його експозиції, розпитували про етапи становлення, розвитку товариства,  характеристики окремих моделей автомобілів, цікавилися, чи можна придбати їх макети.

Не було байдужих серед гостей  і під час огляду експозиції лінійки автомобілів, серед яких Фіона, Шрек, Халк, КДМ на шасі КрАЗ-5401Н2, автокран, сміттєвоз на шасі КрАЗ-5401Н2 та інші. Візит транспортників пов'язаний із  розвитком співробітництва, тож разом із заводськими фахівцями вони обговорювали питання, зокрема конструкційних особливостей техніки, її компоновки, порівняльних характеристик  двигунів, можливостей   освоєння виробництва кабін для безкапотних автомобілів на власних потужностях автозаводу. Візитери зазначили, що цінують КрАЗи за високий рівень прохідності в умовах бездоріжжя та складної погодної ситуації, встановлення додаткових  опцій, направлених на безпеку та комфорт персоналу, за надійність, потужність, міцнісні характеристики, які вони демонструють під час виконання робіт із забезпечення виробничого процесу,  обслуговування нафто- та газотранспортної систем.

Технічні можливості КрАЗів  представникам компанії продемонстрували на заводському випробувальному полігоні. Для гостей  організували  показовий заїзд автомобілів КрАЗ-Шрек, КрАЗ-Фіона, КрАЗ-Кугуар, КрАЗ-Спартан, КрАЗ-6322 із подоланням різноманітних перешкод. «Відмінна техніка», - таким був спільний вердикт транспортників після перегляду показової програми.

Члени делегації  подякували за надану інформацію, насичений контент програми їх перебування та висловили сподівання на подальший розвиток партнерських стосунків і співпрацю.

 
 
Кількість переглядів 1193

Архів новин