nn

МЛПК на базі шасі КрАЗ-63221 – для Збройних Сил України

17 липня, 2019

На Крюківський вагонобудівний завод направлено чергову партію автомобільних шасі КрАЗ-63221 та причепів-шасі КрАЗ-А181, які використовують як базу для встановлення надбудови – мобільних лазне-пральних комплексів (МЛПК).

Автомобільне шасі КрАЗ-63221 - високої прохідності, призначене для монтажу озброєння і військової техніки, установок спеціального і промислового призначення, а також буксирування причепа всіма видами доріг, бездоріжжю і будь-якій місцевості. Автомобіль виготовляється в модифікації військового призначення, обладнаний системою регулювання тиску в шинах, при цьому управління здійснюється з кабіни рухомого автомобіля, і місцями для кріплення особистої зброї водія і пасажирів.  Шасі КрАЗ-63221 колісної формули 6х6, з двигуном  WP10.380, коробка передач -  механічна, дев'ятиступенева, кермовий механізм - механічний, з гідравлічним підсилювачем.

У одному з двох контейнерів МЛПК - відділення для прання, сушіння та прасування натільної білизни та одягу. У технічному відсіку розміщуються дизель-генераторні установки для автономного енергозабезпечення, а також спеціальне обладнання для підключення до зовнішньої мережі. В іншому контейнері знаходиться мобільний банний модуль, в якому передбачена можливість нагріву води з використанням як рідкого, так і твердого палива.

Мобільний лазне-пральний комплекс може використовуватися як у воєнний, так і мирний час (під час військових навчань), а також в роботі підрозділів МНС, в геологорозвідці та інших ситуаціях, коли люди працюють у польових умовах.

 
Кількість переглядів 3212

Архів новин