nn

Економічний патріотизм КрАЗа

13 березня, 2014

«Любиш Україну - купуй українське!», - цей заклик сьогодні набув ще більш гострого звучання. Україна має величезний потенціал для заміщення імпортних товарів.

ПАТ «АвтоКрАЗ» - український виробник вантажної техніки, в одному ряду з тими, хто зможе повною мірою забезпечити імпортозаміщення в країні сучасню, ефективною, якісною і надійною технікою, призначеною для різних секторів економіки. Більш того, КрАЗ вже зробив для цього ряд кроків, економічно вигідних для своїх співвітчизників. Зокрема, для українських споживачів з початку року на автомобілі КрАЗ двічі знижені ціни, в цілому на 15%, які продовжують діяти і зараз. До того ж, нашим споживачам тепер не потрібно боятися стрибків курсу валют: КрАЗ убезпечив своїх покупців від фінансових ризиків, зафіксувавши курс долара на рівні 8,5 грн / USD. КрАЗ проявив економічний патріотизм, тому що твердо переконаний, що у важкий час українці повинні допомагати один одному.

Поетапне зниження цін на автомобілі КрАЗ:спочатку в січні, а потім - у березні поточного року, стало можливим, завдяки активній роботі на підприємстві по зниженню собівартості продукції. Ця робота ґрунтувалася на впровадженні у виробництво нових технологій, оптимізації виробничих процесів, пошуку альтернативних постачальників комплектуючих.

КрАЗ гарантує: незважаючи на зниження ціни на автомобілі, їх якість, комплектація і надійність не знизилися.

Разом ми - сила! Підтримай економіку України - купуй українське! 

Кількість переглядів 9021

Архів новин