nn

«АвтоКрАЗ» виграв ряд тендерів на поставку спецтехніки

23 травня, 2014

«АвтоКрАЗ» у важкій конкурентній боротьбі виграв ряд тендерів на постачання техніки українським гірничодобувним і металургійним підприємствам: Криворізькому залізорудному, Єрестовському, Північному та Південному гірничо-збагачувальним комбінатам.

Згідно з умовами тендерних торгів, ПАТ «АвтоКрАЗ» виготовить:

 - Ерестовскому ГЗК - спеціалізований автомобіль-майстерню і вахтовий автомобіль ФПВ-16628 на шасі всюдихода КрАЗ-63221;

- Північному ГЗК - автоцистерну АЦ-7.5 на шасі КрАЗ-5233Н2 для перевезення харчової води і вахтовку  ФПВ-14224 на повнопривідному двохосьовому шасі КрАЗ-5233НЕ;

- Південному ГЗК - універсальний спецавтомобіль МДКЗ-30 на шасі КрАЗ-65053 зі снігоприбиральним, піскорозкидальним і поливомиєчним обладнанням;

- Криворізькому залізорудному комбінату - самоскиди КрАЗ-65055.

Всі автомобілі оснащені новими двигунами ЯМЗ екологічного стандарту Євро 4. Після проходження всіх тендерних процедур «КрАЗ» приступить до виконання договірних умов.

ПАТ «АвтоКрАЗ» із задоволенням відзначає, що українські гірничо-збагачувальні і меткомбінати як і раніше віддають перевагу вітчизняному виробнику, розглядаючи «КрАЗ» як серйозного і перспективного партнера, який в змозі забезпечити їх технології гамою спецтехніки та організувати її своєчасне технічне обслуговування. 

  

Кількість переглядів 1869

Архів новин