nn

Висновок аграріїв: конкуренти і поряд із КрАЗом не стояли!

07 травня, 2014

ПАТ «АвтоКрАЗ», після завершення чергових експлуатаційних випробувань зерновозу КрАЗ-6511С4 «Караван» в ПрАТ «Зернопродукт МХП», отримав офіційну оцінку цієї експлуатуючої фірми - «Анкету оцінки автомобіля КрАЗ-6511С4» (посилання на копію анкети).

Дуже щільний графік роботи зерновозу КрАЗ на перевезенні сої з зерносховища Бершадської філії на елеватор у м. Миронівку Київської області (плече ходки 300 км) і повне його завантаження в 40 тонн, не позначилися на результатах випробувань. Підсумкові показники перевершили очікування фахівців «КрАЗу» - фактичні параметри зерновозного  автопоїзду набагато вище розрахункових. За час випробувань не зафіксовано жлдної поломки автомобіля.

Автопоїзд КрАЗ-6511С4 «Караван» - перспективна розробка «АвтоКрАЗу» для агропромислового комплексу України. Він мав успіх на ключових аграрних виставках і отримав високу оцінку українських аграріїв.

Зерновоз КрАЗ, загальним об’ємом  75 кубів, призначений для перевезення і самоскидного  вивантаження сипучих і навалочних дрібнофракційних вантажів питомою масою від 0,4 до 0,85 т/м3 по дорогах усіх категорій.

Цей автомобіль - в безкапотному виконанні, він має високі ергономічні показники. КрАЗ-6511С4 «Караван» оснащений 400-сильним дизелем WP12.400E40 (Євро 4), зчепленням MFZ 430 і 12-ступінчастою механічною коробкою передач. Автомобіль та причіп обладнані надійними і зручними в експлуатації самоскидними платформами обсягом 35 м3 і 40 м3 відповідно.

Нагадаємо, що всі параметри анкети оцінки зерновозу КрАЗ зафіксовані в протоколах випробувань Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва ім. Л. Погорєлова. 

Кількість переглядів 1540

Архів новин