nn

«КрАЗ» планомірно нарощує темпи виробництва

07 травня, 2014

З початку 2014 колективу ПАТ «АвтоКрАЗ» вдається планомірно нарощувати обсяги виробництва і продажів. Квітень поточного року не став винятком. За підсумками місяця «АвтоКрАЗ» продемонстрував позитивну динаміку зростання за всіма показниками своєї виробничої діяльності: темп зростання товарної продукції до березня склав 118%.

У квітні на головному конвеєрі Кременчуцького автозаводу вироблено 90 автомобілів. Цей результат більш ніж у два рази перевищує аналогічний показник минулого року і на 34% вище показника березня. У загальному обсязі вироблених в квітні автомобілів частка шасі склала 98%, бортових - 1%, спеціалізованих - 1%. Всі зроблені автомобілі - експортні замовлення.

У 2,4 рази в квітні, порівняно з березнем, зросли продажі «КрАЗу». Споживачеві відвантажено 126 автомобілів. Всього з початку року відвантажено 327 машин, що в два рази вище, ніж за такий же період торік. «АвтоКрАЗ» продовжує динамічно нарощувати обсяги випуску продукції, що поставляється підприємством по кооперації. Зокрема, виробництво литва в квітні, порівняно з березнем, зросло на 26% і склало близько 7 млн. грн.

Адміністрація і трудовий колектив «КрАЗу» сконцентровані на виконанні поставлених на поточний місяць завдань. Нарощування обсягів виробництва, освоєння нової техніки і поліпшення якості серійних моделей - як раніше пріоритетні напрями в роботі «КрАЗу». 

Кількість переглядів 1349

Архів новин