nn

КрАЗи пройдуть парадним строєм по Хрещатику в День Незалежності України

18 серпня, 2014

Наприкінці минулого тижня «АвтоКрАЗ» відвантажив партію запасних частин на адресу державного підприємства «Шепетівський ремонтний завод».

Шепетівський ремонтний завод - одне з підприємств Держконцерну «Укроборонпром», до сфери діяльності якого входить ремонт ракетно-артилерійського озброєння, технічне обслуговування та ремонт базових шасі, виготовлення нестандартного технологічного обладнання, контрольно-перевірочних та випробувальних стендів, а також запасних частин, інструменту і приладдя для ракетно-артилерійського озброєння.
Поставлені ремзаводу запчастини призначені для відновлення необхідних технічних характеристик і естетичного зовнішнього вигляду ракетно-артилерійських систем, які базуються на автомобілях КрАЗ. Йдеться про бойові комплекси РСЗВ «Бастіон» 01/02, що складаються з автомобілів-шасі КрАЗ-6322 і КрАЗ-63221 і реактивної системи залпового вогню БМ-21 «Град». Дані автомобілі 24 серпня візьмуть участь у параді, приуроченому до Дня Незалежності України. У числі іншої військової техніки автомобілі КрАЗ пройдуть парадним строєм головною вулицею столиці - Хрещатиком.
 У параді військ у Києві в День Незалежності також будуть брати участь новітні зразки військової української техніки - броньовані автомобілі КрАЗ-«Спартан» і КрАЗ-«Кугуар»

Кількість переглядів 1778

Архів новин