nn

КрАЗи «Спецназ» і Кугуар покажуть у Києві

22 вересня, 2014

З 24 по 27 вересня у Міжнародному виставковому центрі м Київ буде проводитися ХI Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека - 2014».

ПАТ «АвтоКрАЗ» представить на виставці два автомобіля колісних формул 4х4: бортовий всюдихід КрАЗ-5233ВЕ «Спецназ» і броньований автомобіль Кугуар (Cougar) - APC.
КрАЗ-5233ВЕ «Спецназ» - одна з найбільш популярних моделей, які випускаються Кременчуцьким автозаводом (http://www.autokraz.com.ua/index.php/ru/fabrication/automobile/civil/bortovie/item/169-kraz-5133ve  ). Багатоцільовий всюдихід призначений для оперативної доставки особового складу військових частин, підрозділів спеціального призначення та миротворчих сил ООН, буксирування артилерійських систем калібром до 152 мм, транспортних і спеціальних причепів по всіх видах доріг і бездоріжжю.

Багатофункціональний бронеавтомобіль Кугуар (http://www.autokraz.com.ua/index.php/ru/fabrication/automobile/military/bronirovannye-avtomobili/item/1782-cougar-kuhuar ) призначений для виконання різних тактичних операцій.
Бронекорпус і бронескло Кугуара забезпечують захист екіпажу по класу CEN Level BR6.
ПАТ «АвтоКрАЗ» запрошує всіх бажаючих відвідати свою експозицію, яка буде розташована в павільйоні №3 Міжнародного виставкового центру (м. Київ, Броварський проспект, 15, ст. м. Лівобережна).

 

 

Кількість переглядів 2180

Архів новин