nn

«Кривбасвибухпром» отримав новий КрАЗ для змішувально-зарядної машини

11 лютого, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» відвантажило на адресу ПАТ «ППП Кривбасвибухпром» бортовий повнопривідний автомобіль КрАЗ-6322 (6х6). Цей всюдихід буде використаний в якості бази під установку змішувально-зарядної машини (ЗЗМ) Емоніт-1.

Автомобіль КрАЗ-6322 оснащений серійним силовим агрегатом, обладнаний двоскатним ошинуванням коліс, антиблокувальною системою гальм. На відміну від серійних машин, автомобіль має ряд конструктивних особливостей, виконаних згідно з вимогами замовника. У їх числі: посилені рама і задня підвіска, наявність заднього захисного пристрою, відсутність на платформі бічних і заднього бортів, наявність тахографа і тахометра, встановлених на панелі приладів та ін.

Автомобілі КрАЗ колісних формул 8х4, 6х6 і 6х4 в якості транспортної бази ЗЗМ гірники почали застосовувати не так давно - десять років тому, після використання в кар'єрах України технології отримання сучасних, безпечних при виготовленні та застосуванні емульсійних вибухових речовин марок Україніт, Анемікс і Емоніт. На поточний період вже розроблено та виготовлено близько 50 змішувально-зарядних машин «Україна», «Емоніт» і «Анемікс» оригінальної конструкції. Всі вони з успіхом використовуються для проведення безпечних вибухових робіт в українських кар'єрах.

Другий аналогічний автомобіль, замовлений по цьому ж договору, буде поставлено «Кривбасвибухпрому» до кінця лютого поточного року

Кількість переглядів 1699

Архів новин