nn

Координаційна рада Полтавщини відвідала КрАЗ

27 березня, 2015

В рамках проведення пленарного засідання Координаційної ради з питань місцевого самоврядування, 26 березня ПАТ «АвтоКрАЗ» відвідала делегація учасників ради на чолі з керівництвом Полтавської обласної ради. Метою візиту на Кременчуцький автозавод членів координаційної ради Полтавської області послужило ознайомлення з Кременчуцьким автозаводом і його продукцією.

Генеральний директор «КрАЗу» Роман Черняк ознайомив земляків з технологічним циклом конвеєрного складання вантажівок КрАЗ у складальному виробництві, провів екскурсію по унікальним автомобільним класам навчального центру, представив гостям нові і серійні моделі автомобілів, що випускаються, їх тактико-технічні характеристики.

Вражаючим для присутніх видовищем стала демонстрація технічних можливостей армійських автомобілів КрАЗ на випробувально-демонстраційному полігоні підприємства. Гості з непідробним захопленням і гордістю спостерігали за паралельним рухом по перешкодам полігону автомобілів-всюдиходів КрАЗ-5233 і КрАЗ-6322, бронеавтомобілів КрАЗ-Спартан і КрАЗ-Кугуар. Наприкінці демонстраційних заїздів глядачі, приголомшені легкістю і могутністю, з якими пари всюдиходів долали різні перешкоди полігону, голосно аплодували КрАЗам і майстерності водіїв-випробувачів.

Перед від'їздом делегації перший заступник голови обласної ради В.Марченко подякував керівництву підприємства за теплий прийом, зокрема зазначивши: «Наш вибір відвідати саме КрАЗ був не випадковим. КрАЗ - це патріотизм України, гордість Полтавщини. Після пленарного засідання ми хотіли колегам показати той об'єкт, який в даний час є флагманом держави і Полтавського регіону. І ми не на хвилину не сумнівалися, що це підприємство - наш рідний КрАЗ. Говорити свої відгуки від відвідування, думаю, не потрібно, достатньо подивитися на емоції полтавчан - все здорово, ми у захваті та горді за КрАЗ.

Звичайно, ми схвильовані, що йде пробуксовка по тим замовленням, які обіцяла держава, і ми будемо допомагати КрАЗу у вирішенні цього важливого питання на обласному та державному рівнях. Це стосується не тільки армійської техніки, а й комунального та сільськогосподарського комплексу країни».

Кількість переглядів 1360

Архів новин