nn

ПАТ «КПАА» продовжує модернізацію технологічного обладнання

06 квітня, 2015

Кам'янець-Подільський автоагрегатний завод - підприємство групи КрАЗ і давній партнер «АвтоКрАЗу», для підвищення продуктивності та економічної ефективності виробництва в поточному році продовжив заходи щодо модернізації технологічного обладнання та енергозбереження (у 2014 році на модернізацію обладнання ПАТ «Кам'янець-Подільськавтоагрегат» направило 265 тис . грн.)

Зокрема, завершена оптимізація щитів управління ЕДП-12 піч Ц-20, ЦУМ-12 піч Ц-85 і ЦУМ-13А піч Ц-95. У модернізацію печей підприємство інвестувало 168,3 тис. грн.

Слід зазначити, що термічна обробка заготовок є одним з основних технологічних процесів виробництва лебідки, амортизаторів підвіски, допоміжного гальма, валів, штоків та інших запасних частин. До модернізації процес термообробки здійснювався на застарілому, фізично і морально зношеному обладнанні, встановленому ще в 60-ті роки минулого століття, що не дозволяло домогтися відповідної якості і мало високу енерговитратність.

Модернізоване обладнання має цифрове управління, вбудовані таймери, що дозволяють задавати точні параметри роботи, а також стабільно контролювати техпроцес обробки деталей. Процес калки тепер став можливий в автоматичному режимі, що значно - на 30-40%, скоротило витрати електроенергії, а також робочий час на обробку, і підвищило продуктивність обладнання. Простота і точність параметрів робочих режимів дозволила підприємству мінімізувати людський фактор, що важливо для отримання якісної продукції.

 

Кількість переглядів 2299

Архів новин