nn

«АвтоКрАЗ» планомірно нарощує обсяги виробництва

05 травня, 2015

ПАТ «АвтоКрАЗ» у поточному році від місяця до місяця продовжує планомірне нарощування обсягів виробництва. Квітень поточного року став найбільш результативним місяцем з початку 2015 року - виробництво автомобілів досягло позначки 96 одиниць. Цей показник практично на 7% перевищує аналогічний квітня 2014 року. Всього в квітні «КрАЗом» було вироблено товарної продукції на суму 95,7 млн.грн.

У загальній кількості зданих на склад у квітні автомобілів частка бортових склала 72%, шасі - 20%, самоскидів - 7%, спецтехніки – 1%. При цьому 77% продукції було вироблено підприємством для потреб внутрішнього ринку, на експорт - 23%.

З початку року «КрАЗ» виготовив 361 автомобіль, збільшивши минулорічний результат січня-квітня на 28%.

Підприємству в попередньому місяці, по відношенню до квітня 2014 року, вдалося на 27% збільшити і реалізацію машин. Всього споживачам було відвантажено 155 автомобілів. З початку року результат продажів склав 321 одиницю, що відповідає рівню продажів січня-квітня минулого року.

Запасних частин у квітні підприємством вироблено на суму 2,9 млн.грн. - 100,1% виконання плану місяця.

У травні, незважаючи на велику кількість святкових і вихідних днів, автозавод планує виробничий обсяг не нижче, ніж у попередні місяці поточного року. Виробничий план на травень доведений до всіх працівників структурних підрозділів підприємства, кразівці націлені на його виконання. У пріоритеті залишаються завдання з нарощування обсягів виробництва, освоєння нової техніки і поліпшення якості серійних моделей.

Кількість переглядів 1663

Архів новин