nn

КрАЗ завершив відвантаження автомобілів ПЗВМ

15 травня, 2015

На поточному тижні ПАТ «АвтоКрАЗ» виконало всі свої зобов'язання перед Петропавлівським заводом важкого машинобудування (Республіка Казахстан), відвантаживши на адресу цього машзаводу останню партію з 11 замовлених автомобілів-шасі КрАЗ-65053 колісної формули 6х4. Всі замовлені автомобілі КрАЗ-65053 виконані в стандартній комплектації, при цьому їх конструкція модифікована під вимоги Замовника.

Поставлені Петропавлівського машзаводу автомобілі будуть використані в якості бази під установку підйомних агрегатів ПАП-80, призначених для виконання капітального ремонту нафтових і газових свердловин, а також для роботи в складі мобільного бурового комплексу з вантажопідйомністю на гаку до 80 тонн.

Слід зазначити, що ПЗТМ - один з найбільших в Казахстані заводів з виготовлення обладнання для нафтогазовидобувної, нафтогазопереробної, нафтохімічної, хімічної, газової, енергетичної та інших галузей промисловості. Це підприємство - багаторічний партнер КрАЗу. Спецтехніка, виготовлена в співдружності  ПАТ «АвтоКрАЗ» та АТ «ПЗТМ» користується стійким попитом у газовиків і нафтовиків Казахстану. Вона популярна, насамперед, завдяки своїм високим експлуатаційним показникам, надійності і високій прохідності в складних дорожньо-кліматичних умовах цієї середньоазіатської країни.

Кількість переглядів 1669

Архів новин