nn

Підприємства групи КрАЗ повернулися з виставки з хорошими результатами

04 червня, 2015

З 27 по 30 травня 2015 у м Києві пройшла 23-тя Міжнародна спеціалізована виставка «SIA/Автотехсервіс 2015». На виставці були представлені запасні частини до легкових і вантажних автомобілів, а також обладнання для проведення сервісного обслуговування.

Серед понад 100 компаній, у тому числі і компаній з іноземними інвестиціями, що представили тут свою продукцію, у виставці взяв участь «АвтоКрАЗ». Кременчуцький автозавод представив відвідувачам, а це виключно професійна аудиторія, враховуючи формат виставки B2B, ряд запчастин до вантажних автомобілів КрАЗ. Разом з КрАЗом показали свою продукцію й підприємства групи КрАЗ - Полтавський автоагрегатний завод, Кам'янець-Подільськавтоагрегат, Маріупольський авторадіаторний завод, Токмацький ковальсько-штампувальний завод.

Виставка довела великий інтерес до виробників оригінальних запчастин з боку компаній, що займаються оптовими продажами запчастин, сервісних центрів, дилерів, приватних підприємців та інших бізнесменів. Вони відзначили важливість у підході придбання лише оригінальних запчастин до автомобілів КрАЗ і тільки у виробника. На їхню думку, виготовлені на високоточному обладнанні у виробничих цехах Кременчуцького автозаводу і на заводах-постачальниках запчастини, гарантують унікальну сумісність і безвідмовну працездатність вузлів і агрегатів КрАЗу.

Також комерсанти відзначили, що розуміють: дешевизна і сумнівна економія, пропонована «сірими» виробниками, рано чи пізно призведе до негативних наслідків. Адже при використанні контрафактних, виготовлених без дотримання технології, а часто просто неякісних запасних частин, в кращому випадку, споживач понесе значні фінансові витрати, пов'язані із заміною вузлів та агрегатів автомобіля після швидкого виходу їх з ладу, або тривалим простоєм техніки з причини постійних ремонтів. У гіршому, застосування запчастин «сірих» виробників може призвести до втрати керованості автомобілем і, відповідно, аварійної ситуації на дорозі. А це - серйозна загроза життю не тільки водія, а й оточуючих.

ПАТ «АвтоКрАЗ» та підприємства групи провели ряд переговорів на стенді під час виставкових днів. Результати виставки обнадіюють по перспективності збільшення продажів запчастин до автомобілів КрАЗ і іншої вантажної техніки на внутрішньому ринку.

Кількість переглядів 2244

Архів новин