nn

КрАЗ передав нацгвардійцям відновлений всюдихід

01 липня, 2015

Ще один КрАЗ після моторошного підриву на міні в зоні бойових дій відновлений кразівцями і переданий Нацгвардії в повній бойовій готовності. Всюдихід КрАЗ-5233 підірвався на міні в кінці минулого року під Маріуполем. У цей момент в ньому знаходилися дві людини - водій і старший машини, які залишилися живі.

 

Сталося це під час доставки вантажу на один із блок-постів. Понівечений автомобіль був доставлений на підприємство для відновлювальних робіт, що було і зроблено в складальному виробництві автозаводу. Кразівці, серед іншого, відновили задній міст, електро- і пневмо- системи, колеса, паливні баки, борт, кабіну і багато іншого.

Під час прийому-передачі, після детального огляду КрАЗ-5233 представниками в/ч 3059 Кременчука, до якої приписаний цей всюдихід, заступник командира частини з озброєння - начальник технічної частини капітан Віталій Вєтров подякував за патріотичну допомогу автозаводців і повернутий «живий» автомобіль. Він, серед іншого, зазначив, що армійські автомобілі КрАЗ в зоні бойових дій виконують різні завдання. По прохідності на війні кращої машини немає: бездоріжжя, круті підйоми і спуски, будь-яка погода - все по плечу цим машинам. Головне, що цінується бійцями, це можливість вижити, - зазначив він.

Кількість переглядів 1767

Архів новин