nn

Підприємства групи КрАЗ нарощують темпи реалізації

13 липня, 2015

За підсумками першого півріччя 2015 року підприємства групи КрАЗ, на чолі із Кременчуцьким автозаводом, демонструють стабільні високі показники реалізації. На тлі загального падіння результатів у машинобудівній галузі  України, їм вдалося не тільки зберегти торішні показники, а й значно їх примножити. Так головне підприємство - Кременчуцький автозавод, продав автомобілів на 22% більше, ніж за 6 місяців минулого року, збільшивши обсяг реалізації до 800 млн.грн.

Впевнене зростання продажів із січня по червень 2015 року, по відношенню до такого ж періоду минулого року, демонструють й інші учасники групи. Так за аналізований період ПАТ «Кам'янець-Подільськавтоагрегат» (КПАА) збільшив продажі у 2,8 рази - до 10,7 млн.  грн., «Авторадиатор» (м. Маріуполь) - майже в два рази (до 8,8 млн. грн ), ПАТ «Полтавський автоагрегатний завод» (ПААЗ) - на 32% (до 52,5 млн.грн), ПАТ «Токмацький ковальсько-штампувальний завод» (ТКШЗ) - на 6%, Херсонський завод карданних валів (ХЗКВ) - у 283 рази (у першому півріччі 2014 року завод не працював), КрАЗ-Лізинг зберіг показники реалізації півріччя на торішньому рівні.

Червень в поточному році для підприємств, що входять до групи КрАЗ, став не менш показовим за результатами продажів, ніж підсумки півріччя. Кременчуцький автозавод в червні до травня на 67% збільшив реалізацію автомобілів, Кам'янець-Подільськавтоагрегат за цей же період показав зростання продажів на 82,9%, Токмацький ковальсько-штампувальний завод - на 16,5%, Полтавський автоагрегатний завод - на 77%, Маріупольський «Авторадиатор» - на 75%, Херсонський завод карданних валів - у 2,4 рази, КрАЗ-Лізинг – у 8,3 рази.

Слід зазначити, що в першому півріччі поточного року в загальному обсязі реалізації підприємств групи питома вага поставок до ПАТ «АвтоКрАЗ» склала: Маріупольського Авторадіатора - 56%, ХЗКВ - 58%, КПАА -  91%, ТКШЗ - 59%, ПААЗ - 11% .

Кількість переглядів 1872

Архів новин