nn

Олег Бабаєв: любимо та пам'ятаємо свого мера

24 липня, 2015

У річницю передчасної трагічної загибелі мера Кременчука Олега Мейдановича Бабаєва, жорстоко вбитого 26 липня 2014, неможливо не згадати цю воістину легендарну особистість.

Олег Бабаєв запам'ятався тим, що любив Кременчук, його жителів, був справжнім патріотом свого міста, робив усе, щоб Кременчук розвивався і процвітав, а кременчужанам жилося краще. Це був професіонал своєї справи, Керівник із високим почуттям відповідальності і обов'язку за доручену справу, безперечний лідер.

Для ПАТ «АвтоКрАЗ» Олег Бабаєв назавжди залишиться в історії як перший міський голова, який здійснив практичну взаємодію адміністрації міста та підприємства, в результаті чого міське муніципальне господарство поповнилося сучасної комунальної технікою КрАЗ. Тільки завдяки цьому тісному співробітництву наш рідний Кременчук став і залишається чистим і доглянутим.

Його візити на Кременчуцький автозавод завжди були подією високого рівня. Пам'ятаємо його відкритим, доброзичливим, уважним до всього, що стосувалося підприємства, міста і його жителів. Він радів успіхам автозаводу, вітав все нове, що створювалося на КрАЗі, підтримував завод і словом, і ділом.

Рік без Олега Бабаєва - це рік продовження його славних справ. Зокрема, наприкінці березня «АвтоКрАЗ», разом із «Кременчукм'ясо», стали головними спонсорами популярного в місті футбольного турніру «Кубок мера», який вперше стартував у 2010 році з ініціативи Олега Бабаева, і з поточного року носить його ім'я. Не тільки футбол, а й інші проекти мера Кременчука Олега Бабаєва не зостануться без уваги і підтримки Кременчуцького автозаводу. Світла Вам пам'ять, Олег Мейданович! Ви назавжди залишитеся в серцях усіх, хто Вас знав і працював з Вами поруч.

 
Кількість переглядів 1600

Архів новин