nn

Додому — до Луганського прикордонного загону, поїхав, як новенький, КрАЗ-Кугуар

31 липня, 2015

КрАЗ-Кугуар знову в бойовому строю! Виконувати поставлені завдання і захищати свою бронею бійців-прикордонників відправився черговий відновлений силами заводу бронеавтомобіль. Його доставили на завод три місяці тому величезною купою понівеченого вибухом металобрухту. «Вибух фугасу, - розповіли бійці , які приїхали забирати бронеавтомобіль, - танки і БТРи вивертає навиворіт. І Кугуар не встояв, йому гарненько дісталося. Третій раз (а до цього машина двічі потрапляла під обстріл: екіпаж неушкоджений, але Кугуар довелося відновлювати) для нього виявився смертельним. На щастя, і в цей раз екіпаж не постраждав, бронеавтомобіль узяв всю ударну хвилю на себе, захистивши бійців. Думали, дивлячись на цей розтрощений Кугуар, що він відновленню не підлягає. Але спасибі вам, тепер як новенький, наш Кугуарчік. Ще повоюємо. »

 

Генеральний директор «КрАЗу» Роман Черняк, вручаючи відновлену машину прикордонникам, серед іншого зазначив, що мова йде вже про третій десяток відродженої підприємством техніки КрАЗ, яка постраждала під час бойових дій. Він підкреслив, що КрАЗ, об'єднавшись з усіма патріотами країни, робить сьогодні все для якнайшвидшої перемоги: випускає серійну і розробляє нову військову техніку різного призначення, ремонтує зруйновані війною автомобілі, за першим дзвінком організовує виїзні ремонтні бригади в різні військові частини гарячих точок країни для надання оперативної технічної допомоги та багато іншого. Що стосується конкретно цієї машини, то автозавод за власні кошти виконав великий обсяг відновлювальних робіт. Серед іншого, а це 38 пунктів за актом виконаних робіт, відновлені: рама і кузов автомобіля, замінені лобове скло, передній міст, карданний вал рульове управління, блок керування двигуном, радіатор охолодження двигуна, усунені механічні пошкодження двигуна, встановлено чотири основних і додаткове колеса , виготовлений і встановлений новий передній бампер і багато іншого. А щоб дорога назад захисникам була швидкою і приємною, вручив кожному бійцеві пакет з продуктовими наборами.

«Спасибі КрАЗу за відродження нашого Кугуару. Дякуємо за допомогу в ремонті машини супроводу, яка зламалася у нас в дорозі і завод швидко відгукнувся на прохання відремонтувати її. Спасибі за гостинність - дах над головою і ситну їжу, - прощаючись, потискуючи руку кразівцям, дяківали бійці.

Вам спасибі і удачі, наші захисники. КрАЗ разом з вами служить народу України.

 
Кількість переглядів 2860

Архів новин