nn

Вітаємо з Днем рятівника!

16 вересня, 2015

Шановні працівники аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, а також всі, хто причетний до нелегкої, проте героїчної і почесної професії рятувальник! Вітаємо вас - мужніх, сильних, рішучих, витривалих, готових ризикувати власним життям, допомагаючи людям у надзвичайних ситуаціях, із професійним святом - Днем рятівника!

Ваша професія - одна з найбільш відповідальних і небезпечних у світі. Успішно вирішувати весь комплекс робіт, пов'язаних із забезпеченням захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, неможливо без оснащення рятувальників найпередовішим обладнанням та технікою, у тому числі, мобільними, добре екіпірованими автомобілями.

ПАТ «АвтоКрАЗ» має в арсеналі широкий модельний ряд пожежних і спеціальних автомобілів із оригінальними технічними рішеннями, сучасним оснащенням, високими надійністю і якістю. З автомобілями КрАЗ ви успішно впораєтеся з будь-якими надзвичайними ситуаціями.

Дорогі українські рятувальники! Бажаємо вам міцного здоров'я, успіху і везіння, з будь-якої надзвичайної ситуації виходьте тільки переможцями.

Разом ми переможемо будь-яку стихію!

 

Кількість переглядів 1439

Архів новин