nn

КрАЗи високо оцінили на збройній виставці в Києві

25 вересня, 2015

22 - 25 вересня в Києві відбулася ХII Міжнародна спеціалізована виставка «Зброя та безпека - 2015», в якій ПАТ «АвтоКрАЗ» традиційно взяв участь. Цього року експозиція КрАЗу була наймасштабнішою: експоновані зразки перспективної техніки КрАЗ різних колісних формул, компонувальних рішень і призначення, розташовувалася як на відкритому майданчику, так і в закритому павільйоні Міжнародного виставкового центру.

 

Свою продукцію на виставці також представили понад 200 підприємств оборонного комплексу України та інших країн світу. На урочистому відкритті форуму були присутні секретар Ради національної безпеки і оборони України О. Турчинов, Міністр внутрішніх справ України А. Аваков і заступник міністра оборони України І.Павловський.

Експозиція КрАЗу протягом всіх виставкових днів була однією з найбільш відвідуваних. Поряд з уже відомою силовим структурам бронетехнікою КрАЗ: істотно модернізованими КрАЗ-Кугуар і КрАЗ-Спартан, а також КрАЗ-MPV Шрек в модифікації для розмінування маршруту транспортного засобу і КрАЗ-MPV Шрек в модифікації для транспортування особового складу, вперше в Україні демонструвався автомобіль КрАЗ-MPV Фіона на базі КрАЗ-6322 (6х6). А також великовантажне самохідне багатофункціональне шасі КрАЗ-7634НЕ колісної формули 8х8 (прямий аналог шасі МАЗ-543), що призначене для монтажу різних важких спецнадбудов і малогабаритне полегшене логістичне шасі КрАЗ-5401Н2 у варіанті з ізотермічним фургоном.

 

З новими зразками військової техніки КрАЗ знайомилися, окрім представників силових структур країни, делегації офіцерів і військових аташе Грузії, В'єтнаму, Узбекистану, Угорщини та ін. Відвідав експозицію з керівництвом силових відомств і О.Турчинов. Він уважно оглянув представлені КрАЗом на виставці перспективні зразки, дав високу оцінку вітчизняній техніці і підкреслив, що ще є велика потреба української армії в такій техніці, яку випускає КрАЗ. Особливий інтерес він проявив до нового самохідного шасі КрАЗ-7634НЕ (8х8) з компонувальною схемою «кабіна перед двигуном», підкресливши, що в комплекті з важким спец устаткуванням та обладнанням воно знайде широке застосування в різних родах військ. Сподобалися йому і важкі бронеавтомобілі на базі всюдиходів КрАЗ 4х4 і 6х6 - КрАЗ-Шрек размінувальник і КрАЗ-Фіона, в яких, на його думку, великий попит на передовій. З теплотою він відгукнувся про КрАЗ-Кугуар, який врятував йому і членам екіпажу життя під час ворожого обстрілу

 

Експоненти КрАЗу заслужено були удостоєні пильної уваги і високої оцінки військових, серед яких представники МВС, СБУ та збройних сил України, офіцери іноземних армій.

У ході виставки керівництвом підприємства було проведено ряд зустрічей і переговорів з Укроборонпромом, МО України, представниками українських та іноземних компаній - розробниками і виробниками озброєння і військової техніки, партнерами по збройному бізнесу і іноземними замовниками оборонної продукції. Під час переговорів встановлено перспективні зв'язку і відпрацьовано ряд питань з потенційними партнерами, що дає впевненість компанії в розширенні ринків збуту продукції спеціального призначення, а також отриманні гарантованих державних замовлень.

Кількість переглядів 2324

Архів новин