nn

Самоскиди КрАЗ-65055 закупили на Буковину

07 жовтня, 2015

На початку жовтня ПАТ «АвтоКрАЗ» підписало угоду із Кіцманською районною державною адміністрацією Чернівецької області на поставку самоскидів КрАЗ-65055. Інформація про це розміщена на сайті Кіцманської РДА

Згідно з підписаним сторонами договором, автомобілі КрАЗ-65055 (6х4) будуть виготовлені в стандартній серійній комплектації з 12-кубовою самоскидною платформою.

Слід зазначити, що автомобілі КрАЗ, поряд з іншими технічними засобами, Кіцманська райдержадміністрація придбала в рамках проекту транскордонного співробітництва «Використання європейського досвіду по боротьбі з ерозією ґрунтів», який переміг за програмою «Румунія-Україна-Республіка Молдова» ENPI / CBC 2007-2013 . Метою проекту є підвищення родючості ґрунтів, збільшення обсягів товарного сільськогосподарського виробництва та зниження екологічної забрудненості ґрунтів.

Вся техніка, передбачена проектом, закуповується не за бюджетні, а на залучені кошти Європейського співтовариства. Проектом передбачено придбання для Кіцманського району техніки та обладнання на суму 1065,0 тис.євро.

За договором автомобілі-самоскиди КрАЗ-65055 будуть поставлені замовнику до кінця поточного місяця.

Кількість переглядів 2242

Архів новин