nn

ФК «Ворскла» познайомилася з КрАЗом

18 листопада, 2015

Незвичайні відвідувачі вчора, 17 листопада, прибули на Кременчуцький автозавод - футбольна команда «Ворскла» разом із генеральним директором Дмитром Яворським і тренерським складом.

Мету візиту озвучив головний тренер команди Василь Сачко: «Ми давно планувала екскурсію на КрАЗ. Важливо, щоб хлопці побачили завод, виробництво - як створюються автомобілі КрАЗ, новинки, поспілкувалися з працівниками заводу - нашими вболівальниками».

З неприхованою цікавістю та інтересом футболісти пройшлися по головному конвеєру, слухаючи розповідь, як з нуля, починаючи з рами, яка на стрічці конвеєра обростає необхідними вузлами і деталями, народжується велика вантажівка КрАЗ. За цікаву розповідь про повний цикл збірки вантажівок начальнику складального виробництва гравці подарували на пам'ять футболку з підписами всіх членів команди.

 

Найцікавіше, за їхніми відгуками, - це відвідування випробувального полігону, на якому розгорнулося основне дійство. Члени футбольного клубу, після огляду всієї лінійки нової техніки КрАЗ, висловили бажання проїхатися в кабіні КрАЗа по перешкодах полігону.

Футболісти із захопленням походили із автомобілів після демонстраційних заїздів і ділилися своїми враженнями. Зокрема, капітан команди А. Даллку, зазначив: «Машина - звір. Вперше бачу таку потужну техніку, вперше їздив на КрАЗі, ще й по перешкодах. Вважаю, що ця поїздка дуже своєчасна - перед матчами з «Зорею» і «Дніпром», щоб підняти настрій хлопців. Як мовиться, на бойових машинах в бій.

 

Дуже радий, що ми приїхали на завод КрАЗ. Для нас це позитивний заряд і підйом. Адже виходячи на поле, потрібно розуміти, що є важка праця і нам необхідно порадувати наших вболівальників, які працюють в цехах, хорошою грою. » Не обійшлося і на полігоні без подарунків. Колективу водіїв-випробувачів автозаводу, які професійно пройшлися на КрАЗах по перешкодах, команда біло-зелених подарувала фірмовий футбольний м'яч з автографами футболістів.

 

Відвідали гості КрАЗа і заводський музей. Уважно слухали історію Кременчуцького автозаводу, були здивовані багатьма фактами, про які раніше не знали. Багато питань задавали і генеральному директору КрАЗу Роману Черняку, який супроводжував гостей під час всієї екскурсії по заводу, і екскурсоводу.

Не обійшлося без спілкування з вболівальниками ФК «Ворскла», які чекали команду біля дверей музею.

Прощаючись, спортсмени подякували за цікаву екскурсію, позитивний заряд і адреналін, який вони отримали під час відвідин заводу і в кабіні автомобіля, а також пообіцяли, що докладуть усіх зусиль, щоб радувати підприємство, Кременчук - всіх своїх уболівальників Полтавщини перемогами і новими здобутками.

Керівник КрАЗу, у свою чергу, подякував футболістам за візит та побажав викладатися на повну силу, перемагати і потрапити в Лігу Європи. ПАТ «АвтоКрАЗ», зазначив Р.Черняк, буде не тільки вболівати за успіхи команди, а і продовжить спонсорську підтримку команди. 

Кількість переглядів 1628

Архів новин