nn

Є подарунок до Нового року - новий самоскид 8х4!

30 грудня, 2015

У переддень Нового року кразівці створили ще одну новинку. У модельному ряду автомобілів КрАЗ з'явився чотиривісний самоскид у безкапотному виконанні КрАЗ-7233С4 колісної формули 8х4, створений згідно з планом ДКР і НДР на 2015 рік. Цей самоскид - наймогутніший серед усіх своїх серійних побратимів. Він володіє поліпшеними експлуатаційними характеристиками.

Основне призначення самоскида КрАЗ-7233С4 - експлуатація в дорожньому і промисловому будівництві, на розробках родовищ корисних копалин, транспортування сипучих і навалочних вантажів з питомою масою до 2 т / куб.м.

Відмінною особливістю новинки стали компоновка «кабіна над двигуном», потужний мотор Євро 5, платформа оригінального напівкруглого перетину об'ємом 20 кубометрів із заднім бортом, що відкидається. Вантажопідйомність богатиря дозволяє перевозити до 26 тонн вантажу, дві передні осі автомобіля - керовані, дві задні - ведучі, об'єднані в балансирний візок, задня підвіска посилена. Маса спорядженого автомобіля - 15,5 тонн, повна маса - 41,5 тонн. Завдяки безкапотному компонуванню зменшився габаритний радіус повороту, за рахунок чого автомобіль став більш маневреним.

Автомобіль КрАЗ-7233С4 оснащений високоергономічною кабіною, в якій в наявності є все необхідне для комфортної роботи водія і його відпочинку: рульовий механізм інтегрального типу з додатковим силовим циліндром, функціональна панель приладів, просторе спальне місце та інші додаткові опції, що забезпечують меншу стомлюваність під час роботи.

За своїми основними параметрами новий чотиривісний самоскид не поступається своїм закордонним аналогам, при цьому його ціна нижча, а сервіс - доступніше. Випуском даної моделі КрАЗ сподівається виконати імпортозаміщення на ринку України вітчизняною високоефективної технікою.

Кількість переглядів 3155

Архів новин