nn

«КрАЗ» в черговий раз знижує ціни на автомобілі

19 січня, 2016

ПАТ «АвтоКрАЗ» йде на безпрецедентний в умовах політичної та економічної кризи крок - у черговий раз знижує ціни на свої автомобілі для споживачів країн СНД і далекого зарубіжжя. Слідуючи основному принципу в роботі: «Все на благо споживача» та всупереч тенденції до підвищення цін на продукцію на світовому ринку, український виробник з 1 січня 2016 вводить в дію нові ціни на автомобілі КрАЗ. У середньому ціни знижені на 20%, залежно від моделі вантажівки. Нагадаємо, що попереднє зниження цін на свою основну продукцію КрАЗ впровадив у листопаді минулого року, здешевивши вантажівки на 10%.

Корегування цін для стимулювання споживчого попиту стало можливим завдяки активній роботі підприємства зі зменшення собівартості автомобілів, що випускаються, проведеної у 2015 році. Зокрема, зниженню собівартості сприяли впровадження у виробництво нових прогресивних технологій, вдосконалення організації виробничих процесів, оптимізація виробництва, впровадження нових конструктивних рішень і матеріалів, імпортозаміщення дорогих комплектуючих шляхом освоєння на підприємствах групи «КрАЗ» та  іншими українськими виробниками комплектуючих, які раніше поставлялися з РФ та далекого зарубіжжя.

При цьому зниження собівартості, що важливо, не вплинуло на якість, комплектацію і надійність КрАЗів, тому що поряд з роботою по здешевленню продукції автозавод активно трудився над поліпшенням якості та підвищенням споживчих властивостей автомобілів КрАЗ.

Після введення в дію нових цін на свою продукцію ПАТ «АвтоКрАЗ» впевнене в підвищенні купівельного попиту і розширенні своєї присутності на ринках країн близького та  далекого зарубіжжя.

Кількість переглядів 2938

Архів новин